De Scuf Instinct Xbox-controller is een fijne controller voor teveel geld


Den controllers van Scuf ligt noch standaard ter den winkelzaak. Jouw maakt ‘m immer op makker ter hun webshop. Den opties komen gedeeltelijk overeen met hetgeen Microsoft aanbiedt met Xbox Vormgeving Laboratorium, alhoewel zijn er welnu watten belangrijke verschillen. Jouw kunt den controller voorzien van allerlei verschillende tinten, maar Scuf biedt zowel ene tal grafische ontwerpen aan. Jouw inherent ontwerp inzenden is helaas noch mogelijk, dus jou moeten welnu van ene van den standaard ontwerpen liefhebben. Jouw hebt dan ter ieder geval ene zeer opvallende controller ter handen.

Scuf Instinct

Tactvol zelf jou analoge sticks

Ie belangrijkste voordeel van den Scuf Instinct ten opzichte van den Xbox Vormgeving Laboratorium-controllers, is dat jou zowel den analoge sticks kunt afstemmen. Jouw kunt uitzoeken voordat standaard pookjes, maar zowel verhoogde sticks of ene ‘domed’ ontwerp. Hogere sticks geven meer nauwkeurigheid, watten ten koste gaat van reactiesnelheid. Den smaak tussen ene afgeronde bovenzijde of weliswaar ene kuiltje is vooral smaakgebonden. Ie is hoe dan zowel aan jou wegens te uitzoeken. Plus indien jou den ene blauw wil maken plusteken den ander stopteken, dan schenkkan dat trouwens zowel.

Dat Scuf kloppend op dit vlak ene stapje voorts gaat is uiteraard, want den producent zet den controllers neer indien professionele controllers. Zij zijn standaard voorzien van reserve schakelaars op den achterzijde. Zowel zit op den controller ene aparte muteknop: handig voordat indien jou veel met ene headset speelt. Den duurdere Scuf Instinct Voor heeft ook instelbare triggers, zodat jou sneller den trekster overheen schenkkan halen ter schietspellen.

Scuf Instinct

Elegante schakelaars aan den achterzijde

Wij ontvingen ene willekeurig gegenereerde configuratie van den Scuf Instinct ter test. Dat is dus den variant zonder aanpasbare triggers, met ene vanaf-prijs van 189,99 euro. Indien wij dit configuratie trachten na te maken, komen wij op ongeveer 215 euro uit. Zonder den aanpassingen – onzerzijds exemplaar kwam met ene noch te missen goudkleurig koikarper-faceplate plusteken aangepaste analoge sticks – lijkt den Scuf Instinct indien twee druppels water op ene officiële Xbox-controller. Ie is natuurlijk ene kwestie van smaakwaarneming, maar subjectief vind ik den Xbox-controller vrijwel volmaakt. Dit exemplaar ligt dus zowel rechtstreeks heerlijk ter den hand.

Ie belangrijkste verschil zit ‘m ter diegene reserve schakelaars op den achterzijde. Dit uitkomst is watten eleganter dan den pedalen diegene wij gedurende veel andere Voor-controllers zien, waaronder den Elite-controllers van Microsoft zelf. Zij zitten meer genesteld, precies waar jou jou middelvinger houdt. Daardoor schenkkan ie welnu lastig zijn wegens beide schakelaars aan één zijkant tegelijk ter te verklappen; ie voelt natuurlijker wegens jou middelvinger opwaarts óf omlaag te bewegen, alhoewel kun jou er ter uiterste noodtoestand vaak zowel met jou ringvinger welnu gedurende.

Ter den praktijk is dat noch snel ene probleem. Jouw kunt den functie van den reserve schakelaars namelijk zelf programmeren plusteken alles dus precies afstellen op den games diegene jij graag speelt. Dat programmeren is even ene ietsje geklungel met watten knoppencombinaties, maar overmits jou drietal verschillende profielen kunt opslaan, zul jou dit noch vaak paardenhoeven te doet. Jouw kunt voordat Halo plusteken Call of Duty dus andere instellingen tradities, zonder dat jou steeds den configuratie moeten afstemmen.

Scuf Instinct

Premium details…

Zowel den analoge sticks van Scuf vallen positief op. Zij hebben ene hele lekkere textuur diegene zacht aanvoelt plusteken tóch intact veel houvast verstrekken. Den standaard pookjes met ene ‘kuiltje’ zijn ook vlakker dan den standaard Xbox-controllers, waardoor er meer ruimte voordat jou duim is. Ie verschil is klein, maar ie zijn huwelijk den fijnste pookjes diegene wij uiteindelijk onder den duimen hebben gehad.

Voorts is ie ene wieg detail dat ie batterijklepje magnetisch is. Dat verstrekken weliswaar netwerken watten meer ene premium instinct. Daarnaast mogen benoemd wordt dat den controller draadloos is. Dat is gedurende third-party controllers ene zeldzaamheid. Veel fabrikanten schermen dan met inputlag, maar stiekem geven wij weliswaar welnu den voorliefde aan ie gemakkelijkheid van draadloos. Wie inputlag weliswaar wil uitsluiten, schenkkan ‘m zowel met den meegeleverde USB-C kabel bijvoegen. 

Scuf Instinct

…maar geen premium afwerking

Ginder staat tegenover dat den Scuf Instinct op sommige vlakken watten goedkoop aanvoelt. Den achterzijde is van glad plastic plusteken den triggers geven minder weerstand dan den officiële controller. Ook klikt den faceplate somwijlen maar moeizaam vast, nep ‘ie nét noch past. Dat soort minpunten mogen ter dit prijssegment noch voordat komen.

Diegene minpunten maken van den Scuf Instinct ene gecompliceerd geval. Den controller is op veel wegen aan te stappen, waardoor jou huwelijk ene unieke controller ter handen hebt. Ook speelt ‘ie dankzij den aangepaste analoge sticks plusteken genestelde schakelaars aan den achterzijde hevig komisch. Jouw betaalt uitsluitend welnu hevig veel strafbaar voordat maar ene beperkt tal pro-features, terwijl zowel den algehele bouwkwaliteit netwerken geen rechtspleging doet aan ie prijskaartje.   


 • The Gunk

  The Gunk is geen troep, maar zowel noch huwelijk slim 24 december 2021 11:12


 • AOC U28G2XU review: Den goedkoopste 4K 144Hz-monitor 19 december 2021 10:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12


 • The Forgotten City is ene stad wegens nooit te vergeten 15 december 2021 12:12


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader