Halo Infinite is een unieke prestatie


Plus waarna wasgoed er alweer eentje klas voorbij. Watten is er den afgelopen 365 dagen nou werkelijk helemaal gebeurd? Ik zullen ie jou werkelijk waar noch kunnen navertellen. Dit klas plus ie klas ervoor zijn versmolten totdat eentje vergeetbare waas, waarin 1 januari slechts eentje arbitraire scheidingslijn vormt. Veel significanter voordat mij wasgoed den dag dat ik tenslotte kon par aan Halo Infinite.

Halo Infinite

Anekdotes doet den spel tekort 

Ik raak maar noch uitgepraat overheen hoe heerlijk plus sierlijk diegene spel speelt. Iedere schermutseling is weer verschillend. Woorden vuren tekort wegens diegene sensatie ja te omschrijven. Hoewel ik vrijwel ieder wedstrijdje welnu weer eentje chaotische anekdote schenkkan optekenen, doet er geen eentje rechtspleging aan watten er allen gebeurt. Ie is ter ieder geval telkens weer eentje volstrekte verrassing watten zichzelf gaat voltrekken op ie scherm.

Dat is voordat mij doorslaggevend. Ik wil mijn tijdstip noch investeren ter eentje multiplayer waarin den enige beloning komt ter den vorm van cosmetische items. Dat is eentje soort piramideschema: jou investeert tijdstip ter iets waar jou vervolgens exclusief maar watten aan hebt mits jou er nog meer tijdstip ter steekt. Ik speel voordat den good times plus zo dat levert Halo Infinite, iedere keer weer. Den ene keer ter den vorm van eentje verrassende kill, dan wordt er weer eentje vlag ter den slotseconden veroverd, plus weer eentje andere keer domineert mijn team ter Stockpile. Ik heb alreeds meerdere omdraaien tegen m’n tv zitten schreeuwen van opwinding. Dat gebeurt mij zelfs nagenoeg nooit honingbij den Champions Leaguewedstrijden van Ajax. 

Halo Infinite

Halo Infinite

Halo Infinite

Zo’n verslingerende multiplayer kon watten mij betreft daarbij noch op eentje huis uur komen. Sinds den teloorgang van ie voetbalgenre miste ik namelijk eentje spel diegene jou even vlug schenkkan spelen. Even eentje wedstrijdje voordat ie slapen gaan. Ofschoon blijft ie natuurlijk nooit honingbij één wedstrijdje. Want mits jou verliest, wil jou nog eentje keer wegens te zegevieren. Plus mits jou wint, wil jou nog eentje keer zegevieren. Zo werken diegene spullen nou eenmalig. 

Zeta Halo afstruinen

Tegelijkertijd vind ik ie óók heerlijk wegens ter den singleplayercampagne rond te struinen. Voordat den review speelde ik den singleplayer alreeds twee keer uit. Den eerste keer wasgoed op Heroic, waarbij ik zowel veel zijmissies meepakte wegens eentje ja plus compleet beeld van den spel te krijgen. Vervolgens had ik nog tijdstip wegens ‘m nogmaals op Normal te spelen. Zo kon ik op mijn gemakkelijkheid ie vertelsel doorlopen. Tussentijds ben ik alweer voordat den derde keer aan den strijd begonnen, dit keer op Legendary met ie voornemen elke steen wegens te omdraaien. 

Indien jou verliest, wil jou nog eentje keer wegens te zegevieren. Plus mits jou wint, wil jou nog eentje keer zegevieren. Zo werken diegene spullen nou eenmalig. 

Ie kerks is dat Halo Infinite werkelijk exclusief maar leuker wordt op den hogere moeilijkheidsgraden. Kloppend diegene vloeiende gameplay komt dan nog huis totdat zijn rechtspleging. Den explosieve Plasma Coils zijn nóg waardevoller, eentje daad met den Grappleshot schenkkan letterlijk ie verschil maken tussen leven plus dood plus welgemikte headshots met den Sidekick (ik wil trouwen met dat wapen) zijn nóg bevredigender. Ie is voordat mij traditie wegens Halo op Legendary te spelen, maar ik denken oprecht dat ik er nog noch vroeger zó van genoot.

Halo Infinite

✔️

Ermee vinkt Halo Infinite eentje heleboel vakjes be diegene stuk voordat stuk op zichzelf alreeds eentje flinke prestatie zijn. Ik speel overheen ie generaal weinig multiplayergames, veelal omdat ik noch toereikend tijdstip heb wegens er huwelijk ter te (willen) investeren. Maar Halo Infinite blijf ik spelen. Ik speel zowel zelden singleplayercampagnes meerdere omdraaien. Er ligt namelijk immer welnu weer eentje volgende spel op den stapel, dus dan speel ik veeleer iets nieuwsbericht. Maar Halo Infinite speel ik nu alreeds voordat den derde keer. 

Daarnaast schenkkan ik mij noch heugen dat ik den drang voelde wegens elke vierkante meetlint van eentje ordner te verkennen, audiologs te verzamelen plus easter eggs te zoeken. Ik denken dat dat voordat ie onlangs is geweest ten tijde van Vice City plus San Andreas. Den oorspronkelijke releases dan, noch dat misbaksel van eentje remaster. Weliswaar doet ik precies dat ter Infinite. Plus dan totdat slot: eentje spel waarvan ik zowel den multiplayer mits den singleplayer met veel vreugde fanatiek speel? Dat is noch meer gebeurd sinds… tja, geen idee? Überhaupt nooit, vermoeden ik.

Hal

343 Industries zet ermee écht iets knaps neer. Natuurlijk kun jou van alles verzinnen wegens ie spel te hekelen. Er is geen co-op, er hadden op lancering alreeds meer playlists vacant willen zijn, den originele onthullingstrailer van den engine schetste eentje intact ander beeld, plus ga zo maar voort. Maar kijk nou ooit zoals watten diegene studio wél heeft afgeleverd: eentje spel met zowel eentje dijk van eentje singleplayer, mits eentje ontzettend toffe multiplayer. Dat zien wij tegenwoordig huwelijk nog maar zelden. Dat zet Halo Infinite voordat mij eenzaam aan den top dit klas.

Halo Infinite is verkrijgbaar op Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc. Lees hier den recensie van Gamer.nl.


 • Elden Ring

  Elden Stadionring ingetogen mijn leven 23 december 2021 12:12


 • Deathloop

  Deathloop maakt van repetitie eentje deugd 22 december 2021 11:12


 • Spelunky 2 is ie onmogelijke voortzetting op eentje perfecte spel 03 januari 2021 09:01


 • Half Life: Alyx

  Half-Life: Alyx is alles dat virtual reality dit klas nodig had 02 januari 2021 09:01


 • fit ring adventure

  Stadionring Getraind Adventure motiveert mij wegens immer te blijven bewegen 01 januari 2021 10:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader