Shovel Knight Dig-studio toont concept voor mobiele Sonic-game


Den mobiele Sonic the Hedgehog-game diegene ter ontwikkeling wasgoed via ie Britse Nitrome liet toneelspelers inclusief springen, zo blijkt uit ie getoonde filmpje. Den studio stelde ie spel aan Sega voordat, maar ie nering had geen interesse.

Ter den video is te zien hoe toneelspelers met Sonic ene level verticaal doorlopen. Daarbij wordt er veel gebruikgemaakt van walljumps. Dit concept worden nadat Sega geen interesse had tweedehands ter ene andere spel van Nitrome, genaamd Super Leap Day.

Trouwens laat Nitrome op Twitter weten alsnog graag den spel te willen maken indien Sega zichzelf uiteindelijk zullen uitdenken. Nitrome werkt terwijl aan Shovel Knight Dig, ene mobiele platformer rondom Shovel Knight diegene ter 2022 uit moeten komen.


 • The King of Fighters 15

  The King of Fighters 15-personage Maxima uitgelicht 24 december 2021 10:12


 • Uitvinder grapt dat Nier-franchise ten einde is gekomen 24 december 2021 10:12


 • Triangle Strategy

  Nieuwe screenshots van Triangle Strategy uitgebracht 24 december 2021 09:12


 • Grand Theft Auto 5

  Grand Theft Wagen 5 is uiterst bekeken spel op Twitch ter 2021 24 december 2021 08:12


 • Tabletop rpg gebaseerd op Dark Souls aangekondigd 24 december 2021 08:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader