De beste Ubisoft-games hebben nu hoge kortingen


Dit wetsartikel wordt mee mogelijk geproduceerd wegens Ubisoft. Lees hier watten dat betekent.

Den Winter Sale vindt positie te den online Ubisoft Store, waardoor toneelspelers nu zowel nieuwe releases indien Far Cry 6 plus klassiekers indien Assassin’s Creed 4: Black Flag voordat lagere verheerlijken dan uiteindelijk kunnen verkregen. Op den volgende tien geweldige Ubisoft-games ontvang jouw den liefste kortingen.

Riders Republic

10. Riders Republic

Riders Republic is ene recent verschenen sportgame van Ubisoft waarin toneelspelers verschillende extreme sporten uitoefenen, zoals downhillen plus skiën. Den spel vindt positie te ene gigantische open wereld, diegene jouw alhoewel scheurend van den berg tussen andere toneelspelers verkent. Plusteken aan andere toneelspelers is geen lichaamsgebrek , want op één server vermag jouw honderden andere mensen rond zien rondfietsen, -skiën of -vliegen. Tijdens zogenaamde ‘Mass Races’ maakt Riders Republic ginds inderdaad gewoonte van, omdat maar liefst 64 toneelspelers ie hierin tegen elkander tapen te drietal chaotische races zoals den finish.

Of jouw Riders Republic nu solo speelt of met tientallen online toneelspelers, ene enerverende sportervaring is ie zeker. Den spel is nu te den aanbieding voordat 52,49 euro voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Den pc-versie kost 38,99 euro. Bekijk den handeling hier!

watch dogs legion

9. Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion is alweer ie derde percentage te den Watch Dogs-serie, waarin toneelspelers wederom den nodige automaat’s, pc’s plus andere objecten hacken wegens te vechten voordat vrijheid. Ter Watch Dogs Legion zit ginds nog ene belangrijke twist aan, want toneelspelers kunnen letterlijk ieder personage dat rondloopt te den dystopische open wereld van Londen rekruteren voordat hun crew. Diegene crew, onderdeel van den Dedsec-organisatie uit eerdere porties, verzetsbeweging zichzelf tegen den overheid diegene den stad indien ene politiestaat met constante monitoring van commune onder den duim houdt.

Watch Dogs Legion is tijdens den Winter Sale verkrijgbaar voordat 23,10 euro op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Den pc-versie kost 19,80 euro.

8. Mario + Rabbids Kingdom Battle

Ie komt noch vaak voordat dat Nintendo samen met ene westerse studio ene spel ontwikkelt, maar te augustus 2017 vond er weliswaar ene onwaarschijnlijke samenwerkingsverband positie tussen Nintendo plus Ubisoft. Vanwege den konijntjes uit Rayman aan te kleden met kostuums uit Nintendo-games plus kennis personages indien Mario Peach te den spel te uitvallen, ontstond Mario + Rabbids Kingdom Battle. Den gameplay van dit tactische turn-based spel heeft veel weg van spellen indien XCOM, hoewel ie den visuele stijl van ene typische Nintendo-game bevatten. Den combinatie van ene speels vertelsel met den diepgaande gameplay plus leuke personages is den reden dat Mario + Rabbids Kingdom Battle onder release zo inderdaad ontvangen worden.

Mario + Rabbids Kingdom Battle is speciaal vacant op Nintendo Switch plus kost tijdens den Winter Sale van Ubisoft slechts 14,80 euro.

just dance

7. Just Dance 2022

Ieder klas verschijnt er weer ene nieuwe versie van Just Dance, zodat gamende dansers – én dansende gamers – weer helemaal los kunnen gaan voordat den tv. Met ene controller te den hand is ie

aan den speler wegens den bewegingen zoals zij op ie scherm wordt vermelde zo strak mogelijk plus op ie tempo na te exporteren. Just Dance 2022 bevatten meer dan veertig liedjes, waaronder nieuwe releases indien Happier than Everzwijn van Billie Eilish plus oudere hits indien Love Story van Taylor Swift. Na diegene veertig liedjes hoeft ie watten betreft den pret zelfs nog noch overheen te zijn, want ene Just Dance Unlimited-abonnement voegt ginds nog ooit meer dan zevenhonderd nummers aan toe! Toneelspelers paardenhoeven echter geen getalenteerde dansers te zijn wegens te stralen te Just Dance, want vreugde staat immer voorop.

Just Dance 2022 kost nu zolang 24 euro voordat den Nintendo Switch.

rainbow six siege

6. Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege is tijdelijk alhoewel zes klas oud, maar den community is groter plus actiever dan uiteindelijk. Ter dit tactische shooter is inderdaad teamwork cruciaal wegens ie doelwit te penetreren; ene menigte aanvallers neemt ie te verschillende modi op tegen ene menigte verdedigers. Denken aan ie redden van ene gijzelaar, ie onschadelijk maken van ene granaat of ie overnemen van ene bepalend zone op den schrijfmap. Start volgend klas verschijnt verder zowel ie volgende Rainbow Six-avontuur, genaamd Extraction. Diegene co-op-ervaring belooft den strakheid, handeling plus competitiviteit diegene wij van den serie gewoon zijn, plus Siege is den ideale opwarmer.

Rainbow Six Siege is nu verkrijgbaar voordat 8 euro op pc

5. Far Cry 6

Ter oktober verscheen alweer ie zesde percentage te den Far Cry-reeks. Den waardigheidstitel bevatten den grootste open wereld te ene Far Cry-game totdat nu toe plus is geïnspireerd wegens ie schiereiland Cuba. Ter Far Cry 6 neemt den speler ie indien guerrillastrijder Dani Rojas op tegen ie staatsbestel van ‘El Presidente’ Antón Castillo, diegene met ijzeren hand op ie schiereiland Yara regeert. Ie gezicht van dit dictator komt menig filmfan beroemd voordat, daar hij wordt gespeeld wegens niemand minder Giancarlo Esposito, onder andere beroemd van zijn rol indien Gustavo Fring te Breaking Bad.

Den gigantische openwereld van Far Cry 6 smeekt wegens verkend te wordt, plus ie grijpende vertelsel houdt iedere speler totdat ie einde vast. Far Cry 6 is nu verkrijgbaar voordat 58,09 euro op PayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Den pc-versie kost slechts 38,99 euro.

4. Assassin’s Creed 4: Black Flag

Assassin’s Creed 4: Black Flag is acht klas na den release van den spel te 2013 absoluut uitgegroeid totdat ene klassieker diegene iedere gamer gespeeld moeten hebben. Ie vertelsel volgt ene conflict tijdens den Goudkleurig Eeuw van piraterij, wanneer ie hoofdpersoon Edward Kenway ingehuurd wordt wegens piraten wegens ie indien scheepsgezagvoerder van zeevloot tegen den gevaarlijke vijanden op te nemen. Toneelspelers verkennen zowel den verschillende zeeën indien gebieden aan land, zoals den omvangrijke steden Havana, Kingston plus Nassau.

Pc-spelers kunnen Assassin’s Creed 4: Black Flag nu verkregen voordat 6,60 euro.

Assassin's Creed Valhalla

3. Assassin’s Creed Valhalla

Den volgende Assassin’s Creed-game op dit lijstje is Valhalla, den uiterst recente spel te den serie. Den openwereldgame speelt over te ie klas 873, plus volgt ie vertelsel van den Viking-invasie te Vitaal-Brittannië. Den speler gaat aan den slag met ie personage Eivor, ene mannelijke of vrouwelijke Viking diegene midden te ie conflict tussen den Brotherhood van Assassins plus den Templar Order belandt. Ongeacht ene vitaal veel missies te den hoofdverhaallijn plus talloze zijmissies, krijgen toneelspelers zowel den optie wegens ene vestiging op te opbouw plus diegene tijdens den spel steeds weer uit te breiden. Assassin’s Creed Valhalla heeft alhoewel enkele updates plus uitbreidingen ontvangen, met nog meer op den programma voordat 2022.

Assassin’s Creed Valhalla is nu vacant voordat 34,99 euro op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Den pc-versie kost 29,99 euro.

2. Far Cry 3

Veel Ubisoft-fans zien Far Cry 3 nog steeds indien den liefste spel te den serie, negen klas nadat den spel voordat ie voorgerecht verscheen. Dat dat is mee te danken aan den aantrekkelijke setting, namelijk den tropische open wereld van den fictieve Walm Islands. Ie hoofdpersoon Jason Brody plus zijn vrienden opzoeken dit eilanden wegens te gaan parachutespringen, maar landen alhoewel snel te den handen van ene van den uiterst iconische vijanden te den geschiedenis van games: Vaas. Dit charismatische plus onvoorspelbare antagonist vormt ene belangrijke rol te ie vertelsel, dat ook ene belangrijkere rol speelt te Far Cry 3 dan ie deed te voorgaande titels.

Den klassieker Far Cry 3 is nu vacant voordat slechts 6 euro op pc.

immortals fenyx rising

1. Immortals Fenyx Rising

Staart 2020 verraste Ubisoft wegens ene nieuwe IP uit te brengen met den naam Immortals Fenyx Rising, ene openwereldgame diegene iets weg heeft van titels indien The Legend of Zelda: Breath of the Wild, den Assassin’s Creed-serie plus meer. Den spel worden ontzettend inderdaad ontvangen wegens critici plus wordt waargenomen indien ene van den liefste Ubisoft-games van den laatste jaren. Den wereld van Immortals is veelkleurig plus fascinerend wegens te verkennen, ie vertelsel plus den personages – gebaseerd op den Griekse mythologie, zijn hilarisch plus interessant – terwijl den gevechten jouw makkelijk totdat ie einde van den spel bezighouden.

Immortals Fenyx Rising is nu verkrijgbaar voordat 28 euro op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Den pc- plus Nintendo Switch-versies van den spel kosten beide 24 euro.

Bekijk alle deals hier! Plusteken ook ontvang jouw zowel nog 22 procent toegevoegd korting met den code HELLO22. Acties zijn geldig totdat plus met 5 januari 2022.


 • Fortnite

  Strak Wars-personage Boba Fett komt zoals Fortnite 23 december 2021 15:12


 • Xbox Games with Gold

  Den Xbox Live Games with Gold van januari zijn gelekt 23 december 2021 15:12


 • Productfoto van een nog aan te kondigen Samsung Neo QLED-beeldscherm (2022).

  Samsung verzekert HDR10+ voordat gamingmonitoren te 2022 23 december 2021 14:12


 • Call of Duty Warzone

  48.000 cheaters verbannen van Call of Duty: Warzone plus Vanguard 23 december 2021 14:12


 • The Wolf Among Us

  The Wolf Among Us 2 speelt zichzelf ene semester na eerste spel over 23 december 2021 14:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader