Hot Wheels Unleashed is een miljoen keer verkocht


Ie gaat wegens den fysieke plus digitale edities van den spel honingbij elkander opgeteld. Dat maakt ie den snelst verkochte spel van Milestone uiteindelijk. Den spel verscheen op 30 september op Steam, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One.

Toneelspelers scheuren ter Hot Wheels Unleashed met allerlei voertuigen uit ie Hot Wheels-universum overheen den uiterst duizelingwekkende racebanen. Men schenkkan zowel zelf parcoursen opbouwen wegens daarheen vervolgens op te racen. Voorts heeft den spel eentje splitscreenmodus voordat twee toneelspelers plus schenkkan er online met maximaal twaalf mensen gespeeld wordt. Den ter den track editor gemaakte parcoursen kunnen zowel online verdeeld wordt.

Hot Wheels Unleashed worden met eentje 6 beloond op Gamer.nl: “Hoewel Hot Wheels Unleashed best eentje aardige racegame is, houdt ie den voetlicht noch lang vast. Omgevingen voelen ongeïnspireerd, ie racen voegt niets televisiejournaal toe plus ie verzamelen van nieuwe automaat’s is noch huwelijk noodzakelijk. Ie is allen noch slecht, maar verwachten zeker noch den kwaliteit van eentje Mario Kart. Online of met vrienden op den canap schenkkan ie nog welnu even fascineren. Ie kernwoord is echter ‘even’.”


 • Overwatch

  Overwatch is den komende weken kosteloos speelbaar 21 december 2021 10:12


 • The Game Awards

  The Spel Awards 2021 worden ingevolge 85 miljoen mensen bekeken 21 december 2021 10:12


 • PC Games

  Den lieve pc-games van 2021 volgens den gas van Gamer.nl – Tussenstand 21 december 2021 10:12


 • The Witcher Blood Origin

  Eerste plaatjes van The Witcher: Blood Origin-serie getoond 21 december 2021 10:12


 • Torchlight 3

  Embracer start overname van Torchlight- plus Strak Trek Online-uitgever 21 december 2021 10:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader