Assassin's Creed Origins krijgt mogelijk ondersteuning voor 60 frames per seconde


Dat meldt ie officiële Twitter-kanaal ter ere van Assassin’s Creed Day. Vermoedelijk gaat ie wegens eentje update voordat den PlayStation 5- plus Xbox Series X- plus S-versie van den spel. Ie uiterst recente fragment, Assassin’s Creed Valhalla, beschikt zowel overheen eentje prestatiemodus diegene zestig frames vanaf tel beoogt.

Assassin’s Creed Origins verscheen ter 2017 voordat Playstation 4, Xbox One plus pc plus speelt zichzelf voltooid ter Egypte. Ie betrof den eerste ‘actie-rpg’ ter den reeks plus ontving twee uitbreidingen: The Hidden Ones plus The Curse of the Pharaohs.

Op 10 maart 2022 verschijnt eentje derde uitvergroting voordat Assassin’s Creed Valhalla, genaamd Dawn of Ragnarök. Den spel bevatten eentje nieuwe personages plus speelt zichzelf nipt mits enkele missies ter den hoofdgame voltooid ter den verschillende Noorse dimensies, specifiek ie dwergenrijk Svartalfheim. Ginder vindt Ragnarök positie, den teloorgang van den goden.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo bevatten ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte kiek’s voorbinden nieuwe Intel-koeler ter aktie 21 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel: chiptekort toestaan totdat 2023 21 december 2021 15:12


 • Ubisoft

  ‘Leegloop onder Ubisoft had impact op game-ontwikkeling’ 21 december 2021 14:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader