Hades is eerste game ooit die een Hugo Award wint


Den Hugo Award is ene prijs diegene sinds 1953 elk schooljaar uitgereikt wordt voordat den lieve sciencefiction- of fantasyverhalen van ie afgelopen schooljaar. Den prijs is vernoemd zoals sciencefiction-pionier Hugo Gernsback.

Dit schooljaar is ene eenmalige categorie voordat games opgericht binnenshuis den Hugo Awards. Hades won ie van The Last of Us: Part 2, Animal Crossing: New Horizons, Blaseball, Spiritfarer plus Final Fantasy 7 Remake. Den organisatie achter den awards overweegt ene vaste categorie voordat games te den awards te verwerkt.

Hades verscheen te 2020 op pc plus Nintendo Switch plus kwam dit schooljaar zowel uit op PlayStation- plus Xbox-consoles. Gamer.nl gaf ene 10 aan den spel: “Hades speelt zo, zó ontzettend vloeiend. Maar voornamelijk is ie slim dat dit spel voorts niets te willen overlaat. Stijl, opzoeken, vertelsel, setting, herspeelbaarheid: Hades is zo veelzijdig mits ie intens is plus blinkt overal te uit. Zo ongenaakbaar te afwerking zijn games zelden.” Ie spel stond op nummer één te den top 25 van 2020.


 • Xbox Series X

  Microsoft kon zelf noch aan Xbox Series X-consoles komen voordat Halo-toernooi 20 december 2021 10:12


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus inlichting op ene rij 20 december 2021 10:12


 • Dragon Ball FighterZ

  Opzienbarend personage voordat Dragon Ball FighterZ onthuld 20 december 2021 08:12


 • Little Devil Inside

  Little Devil Inside komt stap staart volgend schooljaar uit 20 december 2021 08:12


 • Gran Turismo 7

  Gran Turismo 7 inhouden meer dan negentig circuit-layouts 20 december 2021 08:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader