Scripts van seizoen 3 van The Witcher zijn bijna af


Dat meldt showrunner Lauren Schmidt Hissrich te eentje vraaggesprek met Techradar. “Wij zijn haast klaar met ie script plus ie is massaal. Ik ben hevig geestdriftig overheen ie seizen, want ie is gebaseerd op mijn favoriete roman te den saga: The Time of Contempt.”

The Time of Contempt – te ie Nederlands vertrouwd indien Den Jaren van Verachting – is ie tweede volledige The Witcher-boek dat kwam na Blood of Elves plus twee verhalenbundels. 

Hissrich: “Ik heb ie sentiment dat seizoen één plus twee ie sportgebouw voordat alhoewel ie uitgestrekte dat staat te voorvallen hebben gecreëerd.” Er is echter nog veel werkgelegenheid aan den winkelzaak: “Nu begint ie werkelijke creatieve veranderingsproces. Wij hebben den scripts, nu halen wij den regisseurs plus den acteurs erop, plus vooroverduiken wij dieper, ricocheren wij plus gaan wij er voordat zorgen dat dit ie perfecte seizoen wordt.”

Ie eerste seizoen van The Witcher verscheen te december 2019, plus ie tweede seizoen staat sinds gisteren op Netflix. Beide seizoenen is uit acht afleveringen. Ie is noch vertrouwd of er weer twee klas komt te zitten tussen den release van ie tweede plus derde seizoen. Ter 2022 moeten welnu eentje next-gen update voordat The Witcher 3: Wild Hunt wordt uitgebracht voort CD Projekt Red.


 • Ghostbusters

  Ghostbusters-acteur bevestigt overkomst van nieuwe spel 18 december 2021 10:12


 • Back 4 Blood

  Tencent neemt den ontwikkelaar van Back 4 Blood overheen 18 december 2021 10:12


 • Hoogtepunten: Meer inlichting overheen Hogwarts Legacy volgt te 2022 18 december 2021 09:12


 • Xbox Series S

  Xbox Series S is den console van ie klas 18 december 2021 08:12


 • Chicory: A Colorful Tale

  Watten spelen wij dit weekend? 18 plus 19 december 17 december 2021 17:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader