Door Sekiro geïnspireerde game Nine Sols aangekondigd


Den ontwikkelaar van horrorgames Detention plus Devotion heeft nog eentje trailer van ie spel uitgebracht, maar welnu eerste artwork. Verder bracht den studio start dit klas welnu eentje kort gameplayfragment uit van eentje vreemde spel – dat is hieronder te zien – plus ie is waarschijnlijk dat ie wegens Nine Sols ging.

Nine Sols is eentje met den hand getekende 2D-platformer met gevechten diegene zijn geïnspireerd doorheen Sekiro. Toneelspelers verkennen eentje land dat uiteindelijk den thuishaven wasgoed van eentje eeuwenoud buitenaards ras plus willen den negen Sols vernietigen – den opperhoofden van eentje vervloekt rijk.

Meer details zijn er nog noch.


 • Astro City Mini V

  Sega kondigt nieuwe miniconsole Astro City Mini V aan 18 december 2021 11:12


 • Fysieke editie van Sifu komt te den lentetijd van 2022 uit 18 december 2021 10:12


 • The Witcher s2

  Scripts van seizoen 3 van The Witcher zijn zowat voltooid 18 december 2021 10:12


 • Ghostbusters

  Ghostbusters-acteur bevestigt overkomst van nieuwe spel 18 december 2021 10:12


 • Back 4 Blood

  Tencent neemt den ontwikkelaar van Back 4 Blood overheen 18 december 2021 10:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader