Ubisoft deelt in januari meer nieuws van nieuwe The Settlers-game


“The Settlers is terug!” zo blijkt uit eentje tweet. “Te januari 2022 volgt meer nieuwsbericht.” Watten er komende maand precies aangekondigd of getoond wordt, is noch beroemd. Welnu raadt ie concern ventilatoren aan zichzelf aan te veiligheidsfunctionaris op den officiële webstek wegens waarschijnlijkheid te maken ie spel te spelen.

Te 2018 worden reeds aangekondigd dat The Settlers ter ontwikkeling wasgoed. Ie wasgoed waarna den bedoeling dat ie spel ter den najaar van 2019 uit zullen komen, maar den spel worden uitgesteld zoals 2020. Te den zomer van dat schooljaar worden gemeld dat dit wederom noch verwezenlijkbaar zullen zijn plusteken dat Ubisoft er alles aan zullen verrichten wegens eentje “exceptionele speelervaring” te creëren. Er worden waarna geen nieuwe releaseperiode aangekondigd.

Te The Settlers meren toneelspelers aan op opzienbarend land, waar zij hun inherent samenleving willen opbouw. Er willen allerlei soorten panden plaatsen wordt plusteken den bewoners willen wentelen toegewezen krijgen. Den spel bevatten zowel eentje co-op modus.


 • Tropico 6

  Tropico 6 komt zoals PS5 plusteken Xbox Series X plusteken S 17 december 2021 10:12


 • Altered Beast

  Vijf Mega Drive-games aan Nintendo Switch Online toegevoegd 17 december 2021 10:12


 • Elden Ring

  Dataminers lekken details van vertelsel plusteken gameplay Elden Stadionring 17 december 2021 10:12


 • Shenmue 3

  Shenmue 3 nu kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 17 december 2021 10:12


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken kennisoverdracht op eentje rij 17 december 2021 09:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader