Cyberpunk 2077-studio schikt met investeerders voor 1,85 miljoen dollar


CD Projekt Red betaalt den beschuldigers te totaal 1,85 miljoen dollar uit, zo blijkt uit officiële documentatie. Den investeerders zullen den zaak daardoor toestaan vallen. 

Diverse investeerders van CD Projekt Red klaagden ie winkelbedrijf na den release van Cyberpunk 2077 aan. Den ontwikkelaar zullen noch fair zijn geweest overheen den staat van ie spel op consoles. Op release worden Cyberpunk 2077 gehekeld wegens den vele aanwezige bugs plus andere problemen. Den spel worden zelfs uit den PlayStation Store gehaald. Voorheen dit schooljaar werden den viertal rechtszaken van den investeerders samengevoegd.

Ie bedrag dat CD Projekt Red moeten financieren is relatief verachtelijk, zeker vergelijken met den verdiensten diegene den release van Cyberpunk 2077 ie winkelbedrijf heeft opgeleverd. Eenzaam hoewel te den maand van release ging er rondom Cyberpunk meer dan 563 miljoen dollar aan omzet wegens.

Sinds release heeft CD Projekt Red diverse updates voordat Cyberpunk 2077 uitgebracht, waardoor meerdere bugs plus andere problemen zijn weggewerkt. Volgend schooljaar moeten er betaalde dlc voordat ie spel uitkomen. Zowel staat te 2022 ene versie voordat PlayStation 5 plus Xbox Series X plus S gepland.


 • legacy

  NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op 16 december 2021 15:12


 • Horizon

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer licht drietal nieuwe machines uit 16 december 2021 15:12


 • Endwalker

  Final Fantasy 14 voorbijgaand uit den verkoper wegens serverproblemen 16 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plus nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader