The Forgotten City is een stad om nooit te vergeten


The Forgotten City begon zijn leven mits mod voordat Skyrim plus won zowel te diegene hoedanigheid den nodige verheerlijken. Plus terecht: ie schrijfwerk is bovenmatig inderdaad, met filosofische kwesties, discussies overheen moraliteit plus ouderwets wieg puzzelwerk. Geen wonder dus dat dit mod nu is omgetoverd totdat eentje hele spel.

Terug te den tijdlus

Jou begint den spel verdwaasd voordat den ingang van eentje eeuwenoude tempel. Daarheen vind jouw eentje portaal diegene jouw tweeduizend schooljaar terug den tijdstip te stuurt, zoals eentje Romeinse stad waar ie handjevol inwoners gebukt gaat onder eentje strenge voorschrift van den goden: ‘Den velen zullen lijden voordat den zonden van den ene.’ Kort verwoord: mits iemand eentje zonde begaat, gaat iedereen dood. Dit ‘Golden Rule’ zorgt er dan voordat dat iedereen te eentje goud standbeeld verandert.

Jij bent uit den toekomst hierheen geroepen, omdat den voorman van den stad weet dat dit gulden voorschrift verbroken gaat wordt. Den vraag is enkel: wegens wie? Plus watten kun jouw ertegen uitvoeren? Alhoewel gauw kom jouw erachter dat elke vraag meerdere beantwoorden heeft plus den uitkomst wegens uit dit benarde situatie te komen immer nipt eentje stapje voorts weg is dan jouw had gedacht.

Den methode waarop ie vertelsel verteld wordt, is onveranderlijk fascinerend plus inderdaad pennen

Ie is daarbij zowel nog important wegens iedereen eentje ietsje te vriend te vasthouden plus wegens vooral zelf noch te zondigen. Stengel jouw bijvoorbeeld poen uit iemands krat, dan is den voorschrift verbroken, word jouw aangevallen wegens gulden standbeelden plus moeten jouw zoals den tempel vluchten wegens den loop weer te opstarten.

Ie grootste portie van den tijdstip ben jouw met den inwoners aan ie praten, wegens te ontdekken hoe zij hier verzeild zijn geraakt plus of zij van project zijn wegens weldra te zondigen. Verwittiging diegene jouw te den ene loop krijgt, neem jouw mee zoals den volgende tijdsprong plus kun jouw usances wegens den gebeurtenissen te beïnvloeden. Heeft iemand bijvoorbeeld zijn liefde voordat eentje andere inwoner opgebiecht, dan kun jouw diegene kennis op eentje onverwacht ogenblik porties wegens vertrouwen te zegevieren. Zo puzzel jouw jouw eentje weg wegens den steeds herhalende dag.

Tijdstip weet geen vergiffenis

Den methode waarop ie vertelsel verteld wordt, is onveranderlijk fascinerend plus inderdaad pennen. Noch enkel den gesprekken met alle inwoners vasthouden den voetlicht vast, maar zowel den onverwachte twists te ie overkoepelende vertelsel. Zowel durft den spel lastige, filosofische vragen te stellen: watten is nou werkelijk eentje zonde plus wie bepaalt ie verschil tussen inderdaad plus kwaad? Ie vertelsel neemt watten wilde afslagen, diegene misschien noch allen even inderdaad uitpakken, maar te ieder geval immer vermakelijk zijn. Iets minder succesvol zijn eentje veel hevige wendingen te den sfeer van den spel. Vooral eentje bepalen vakgroep waarin ie spel plotsklaps intens ie horrorgenre induikt, voelt noch op zijn positie te eentje voorts gemoedelijke detectivegame. Gelukkig waarschuwt ie spel jouw wanneer ie huwelijksinzegening eng gaat wordt plus kun jouw dit missie zowel overslaan.

Tijdstip korten

Ene timeloop klinkt wieg, maar dit soort games hebben immer eentje volwassene valkuil. Niemand wil steeds maar weer alles weer uitvoeren. Zeker noch te eentje puzzelgame: er is niets zo slaapverwekkend mits telkens dezelfde oplossingen uitvoeren wegens daarna weer iets voorts te komen. Kijk maar zoals Twelve Minutes.

The Forgotten City lost dat voorbeeldig op. Elke keer dat eentje opzienbarend rondje begint, loop jouw eentje goedgelovige goeierd tegen ie lijf. Jou kunt hem alreeds jouw totdat dan gevonden oplossingen zei, plus hij rent dan soortgelijk wegens ie vissersdorp wegens jouw vondsten uit te voeren. Zo kun jouw aan ie start precies defini te welke staat jouw den wereld dat rondje precies wilt hebben: laat jouw iemands leven redden, of komt ie jouw even inderdaad uit mits diegene weliswaar overlijdt?

Ie maakt den spel hevig gebruiksvriendelijk wegens te spelen: alle frustraties wordt weggenomen. Ie geven jouw den vrijheid wegens jouw helemaal op ie vertelsel plus den puzzels te uitlijnen. Ondanks den onveranderlijk herhalende tijdlus, kom jouw maar weinig heruitzending tegen. Na eentje loop of tien plus eentje uurtje of acht spelen, heb jouw alles waargenomen. Precies eentje goede looptijd, waarbij den verveling nog lang noch is ingezet.

Skyrimmig

Welnu moeten den ‘Skyrimmigheid’ van den spel jouw maar nipt ligt. The Forgotten City doet te alles denken aan diegene rpg uit 2011. Ie uitwendig plus den stijl, maar zowel den rommeligheid. Den spel heeft eentje veel bugs diegene op dit ogenblik nog noch verholpen zijn. Zo wordt eentje veel belangrijke conversaties verstoord wegens witten flitsen, onthoudt ie spel noch dat jouw voordat eentje inverted camerabesturing kiest, plus zijn den kleine stukjes combat met pijl plus handboog nogal stram. 

Ie zijn kleine smetjes op eentje van den uiterst bijzondere games van ie schooljaar. Den methode waarop ie idee van den tijdlus samenkomt met alreeds diegene verschillende inwoners plus hun routines, plannen plus willen, is geniaal. Ene kleine verstoring aan ie start vermag den gebeurtenissen van den dag eentje intact andere zijkant op zenden.

The Forgotten City

Maar The Forgotten City speel jouw uiteindelijk vooral voordat ie vertelsel. Wij willen natuurlijk noch alreeds teveel verklappen, maar den tijdlussen kronkelen allerlei onverwachte kanten op plus geven den spel steeds meer diepere liggen. Te eentje schooljaar vol met timeloops, is dit huwelijksinzegening jouw tijdstip waard.

The Forgotten City is nu verkrijgbaar op pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles plus Nintendo Switch. Den spel is gerecenseerd op eentje Xbox Series X.


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12


 • Den Cinebar Ultima Surround 4.0-set is eentje mix tussen hi-fi plus soundbar 12 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den evolutie van Combat Evolved 06 december 2021 09:12


 • Dell Alienware AW2721D-monitor biedt volmaaktheid met eentje prijskaartje 05 december 2021 10:12


 • Exo One

  Exo One heeft eentje bovenmatig sterke aantrekkingskracht 03 december 2021 13:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader