Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding Dawn of Ragnarök onthuld


Den betaalde uitzetting komt op 10 maart 2022 uit plusteken beslaat ruwweg 35 uur aan gameplay. Den uitzetting wordt ontwikkeld voort Ubisoft Sofia, dat voorheen zowel ofschoon Assassin’s Creed Rogue plusteken den Curse of the Pharaohs-uitbreiding voordat Assassin’s Creed Origins maakte.

Dawn of Ragnarök inhouden eentje nieuwe personages plusteken speelt zichzelf televisiekanaal indien enkele missies te den hoofdgame over te den verschillende Noorse dimensies, specifiek ie dwergenrijk Svartalfheim. Ginder vindt Ragnarök positie, den teloorgang van den goden.

Daarnaast heeft Ubisoft zowel Assassin’s Creed Crossover Stories aangekondigd, eentje tweetal kosteloos vertellen diegene vandaag wegschieten, waarbij één vertelsel te Assassin’s Creed Valhalla plusteken één vertelsel te Assassin’s Creed Odyssey speelbaar is. Toneelspelers regeren Kassandra, ie hoofdpersoon uit Odyssey. Diegene laatstgenoemde spel vermag van 16 totdat plusteken met 19 december kosteloos gespeeld wordt.


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  ‘Nvidia stelt RTX 3070 Ti uit; RTX 3090 Ti plusteken RTX 3050 op schema’ 14 december 2021 15:12


 • Indie World

  Nintendo zendt ochtend eentje nieuwe Indie World-livestream uit 14 december 2021 15:12


 • PlayStation Plus

  PlayStation Plus dit weekend noch benodigd voordat online gaming 14 december 2021 14:12


 • Minecraft

  Master Chief-skins weer vacant te Minecraft 14 december 2021 14:12


 • Chocobo GP

  Chocobo GP vanaf 10 maart verkrijgbaar voordat den Switch 14 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader