Netflix produceert mogelijk film gebaseerd op Mega Man


Chernin Entertainment plus regisseurs Henry Joost plus Rel Schulman kondigden te 2018 nu aan dat er eentje speelfilm gebaseerd op den Capcom-mascotte te den maak wasgoed, maar sindsdien is ie stilzwijgend gebleven rondom den verfilming. 

Recentelijk worden er echter eentje update situeren op den webstek van Chernin Entertainment, waar valt te oplezen dat den Mega Man-film nog te den maak is. Er stond zowel kort dat Netflix meehelpt aan den speelfilm, maar diegene verwittiging is tussentijds weer verwijderd.

Mogelijk mocht ie nog noch bekendgemaakt wordt dat den speelfilm voordat Netflix te den maak is, of wellicht is er eentje onjuist vervaardigd. Hoe dan zowel is den Mega Man-film welnu te ontwikkeling.


 • PC Games

  Den lieve pc-games van 2021 volgens den gas van Gamer.nl – Stem nu! 14 december 2021 09:12


 • Serious Sam 4

  Makers hinten zoals uitzetting voordat Serious Sam 4 14 december 2021 08:12


 • Spiritfarer

  Farewell Edition voordat Spiritfarer nu vacant 14 december 2021 08:12


 • Warzone Festive Fervor

  Kerstevenement voordat Call of Duty: Vanguard plus Warzone aangekondigd 14 december 2021 08:12


 • Trek to Yomi

  Nieuwe beeldhouwwerken van sfeervolle samoeraigame Trek to Yomi 14 december 2021 08:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader