Microsoft ziet het managen van Lionhead als een blunder


Dat blijkt uit uit inlichting uit den zesde cessie van Power On: The Story of Xbox – eentje documentaire overheen ie Xbox-merk – aldus IGN. Microsoft watergang Lionhead uiteindelijk plusteken ie handelsbedrijf wil “dezelfde onjuistheden” tegenwoordig “noch oefenen”.

Shannon Loftis wasgoed ten tijde van den sluiting van Lionhead general manager van global games publishing gedurende Microsoft: “Eén van den grootste misstappen waar wij van hebben geleerd is Lionhead.” Sarah Unie, kop van spel creator experiences gedurende Xbox, voegt toe: “Wij kochten Lionhead ter 2006 plusteken sloten ie ter 2016. Eentje twee klas permitteren reflecteerden wij op diegene ervaring. Watten hebben wij geleerd plusteken hoe oefenen wij onze onjuistheden noch?”

Lionhead worden ter 1997 opgericht doorheen Peter Molyneux, Mark Webley, Tim Rance plusteken Steve Jackson. Den studio is onder andere beroemd wegens den Fable-games plusteken den Black and White-games.

Zowel Xbox-hoofd Phil Spencer doet eentje duit ter ie zakje: “Jou koopt eentje studio voordat waar zij wasgoed ter zijn, plusteken ie is jouw taak wegens dat te accelereren, noch zodat zij accelereren watten jij doet.”

Ondanks ie sluiten van Lionhead, is den Fable-franchise noch verloren getogen. Forza Horizon-studio Playground Games werkt aan eentje opzienbarend onderdeel ter den fantasyreeks.


 • Close-up van Intels nieuwe standaardkoeler bij selecte Alder Lake-processoren.

  Nieuwe standaardkoeler voordat Intel Alder Lake-cpu’s uitgelekt 13 december 2021 16:12


 • Splinter Cell

  Ubisoft updatet merk voordat Splinter Cell 13 december 2021 15:12


 • Dr Dre laat stukje van nieuwe GTA Online-muziek horen 13 december 2021 15:12


 • Mass Effect

  The Witcher-acteur Henry Cavill zullen graag ter Mass Effect-serie spelen 13 december 2021 15:12


 • Forspoken

  Forspoken is eentje superheldengame verpakt indien sprookjesverhaal 13 december 2021 15:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader