Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent


Ie winkelbedrijf noemt dit patent ‘Terrain radar and gradual building of a route ter a virtual environment of a video spel’. Hideo Kojima, den maker van Death Stranding, wordt verwoord mits uitvinder van ie systeem.

Hoewel Death Stranding ter ie patent nooit specifiek wordt verwoord, wordt er verstaanbaar gepraat overheen ie systeem uit den spel waarbij toneelspelers materialen verzamelen wegens via te dragen aan den bouwsector van eentje weg, plus waarbij toneelspelers zowel den wegen van anderen kunnen tradities.

Sony vroegtijdig ie patent alreeds voordat den release van den spel aan, maar ie worden afgelopen week stap goedgekeurd. Dit zullen inhouden dat andere ontwikkelaars dit gameplaymechaniek noch mogen tradities. Bedrijven exporteren dit welnu vaker: zo had Bandai Namco voordat geruime tijdstip ie alleenrecht wegens minigames ter laadschermen te verwerkt, alreeds is dat patent tijdelijk verlopen.

Death Stranding verscheen ter 2019 voordat PlayStation 4 plus ter 2020 voordat pc. Dit schooljaar kwam eentje Director’s Cut uit voordat PlayStation 5, met nieuwe content. Ie is noch vertrouwd waar Hideo Kojima op dit uur aan werkt.


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er eentje Slayer-speellijst ter Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu ter zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12


 • Legacy

  Peter Molyneux ontwikkelt spel met NFT’s 13 december 2021 08:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader