Nieuwe Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding gelekt


Inlichting plusteken eerste screenshots van den nieuwe uitvergroting lekten uit te Chinese digitale winkels. Op Reddit verscheen ene vertaling van den verwittiging. Ie vertelsel speelt zichzelf ge te den negen dimensies uit den Noorse mythologie, waarbij Odin’s zoon Badr is ontvoerd vanwege ene vurige reus genaamd Surut.

Eivor moeten te dit “uiterst ambitieuze uitvergroting uit den geschiedenis van den reeks” ie lotsbestemming van Odin plusteken den oorlog te ie Noorden raadsbesluiten. Den uitvergroting moeten op 10 maart 2022 uitkomen. Hieronder zijn watten gelekte screenshots te zien.

Vroeger hintte ofschoon Ubisoft zoals ene officiële onthulling van den uitvergroting. Diegene vindt maandag wegens 18:00 uur Nederlandse tijdstip positie. “Er is meer te zien dan Midgard te Assassin’s Creed Valhalla”, aldus Ubisoft te ene Tweet.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla

 • Dakar Desert Rally

  Dakar Desert Rally aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Redout 2

  Futuristische racegame Redout 2 aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Persona 4 Arena Ultimax

  Persona 4 Strijdperk Ultimax verschijnt op moderne systemen 11 december 2021 11:12


 • Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends: Arceus-trailer toont Hisuian Voltorb 11 december 2021 11:12


 • PlayStation Studios

  Sony neemt Valkyrie Entertainment overheen 11 december 2021 10:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader