Futuristische racegame Redout 2 aangekondigd


Ie voortzetting op Redout wordt nipt mits ie eerste stukje, dat ter 2016 uitkwam, ontwikkeld om 34BigThings. Saber Interactive schenken den spel uit. Redout 2 moeten ergens ter 2022 lancering op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam plusteken Epic Games Store.

Redout 2 is nipt mits den eerste Redout geïnspireerd om games mits F-Zero plusteken WipEout. Toneelspelers racen wederom overheen ene futuristische grond waarin dit ene van den populairste sporten is.

Ongeacht ene uitgebreide carrièremodus inhouden den spel 26 parcoursen, diegene zowel nog ooit allen achterstevoren te spelen zijn. Voorts zitten er diverse modi zoals Strijdperk Races, Time Attack plusteken Last Man Standing ter den spel. Zowel inhouden ie spel ene online multiplayer voordat twaalf toneelspelers.

34BigThings heeft zowel weer veel zorg opgehouden ter den soundtrack, met erin naslag van onder andere Giorgio Moroder, Zardonic plusteken Dance with the Dead.


 • Dakar Desert Rally

  Dakar Desert Rally aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Nieuwe Assassin’s Creed Valhalla-uitbreiding gelekt 11 december 2021 11:12


 • Persona 4 Arena Ultimax

  Persona 4 Strijdperk Ultimax verschijnt op moderne systemen 11 december 2021 11:12


 • Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends: Arceus-trailer toont Hisuian Voltorb 11 december 2021 11:12


 • PlayStation Studios

  Sony neemt Valkyrie Entertainment overheen 11 december 2021 10:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader