Dakar Desert Rally aangekondigd


Den spel komt ergens ter 2022 zoals PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Steam plusteken Epic Games Store. Ie spel wordt ontwikkeld plusteken uitgegeven ingevolge Saber Interactive.

Dakar Desert Rally moeten volgens den makers den grootste plusteken uiterst epische off-road racegame uiteindelijk wordt. Logischerwijs is ie spel gebaseerd op den omvangrijke wedren van Amaury Sport Organisation, met allerlei gelicenseerde voertuigen zoals wagen’s, SSVs, quads plusteken trucks.

Den spel bevatten meer dan dertig gebieden uit den officiële Dakar Rallt-races uit 2020 plusteken 2021, diegene zowel ter singleplayer mits multiplayer zijn te verkennen. Den spel heeft ene open wereld waarbij toneelspelers logischerwijs noch inclusief op den weg paardenhoeven te blijven. Daarbij bevatten Dakar Desert Rally den viertal jaargetijden plusteken dynamisch weer. Hieronder is den onthullingstrailer te zien.


 • Nieuwe Assassin’s Creed Valhalla-uitbreiding gelekt 11 december 2021 11:12


 • Redout 2

  Futuristische racegame Redout 2 aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Persona 4 Arena Ultimax

  Persona 4 Strijdperk Ultimax verschijnt op moderne systemen 11 december 2021 11:12


 • Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends: Arceus-trailer toont Hisuian Voltorb 11 december 2021 11:12


 • PlayStation Studios

  Sony neemt Valkyrie Entertainment overheen 11 december 2021 10:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader