Switch vs. Game Pass en de grote eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74


Lucas is terug! Na vijf weken verstrooidheid is den vaste host van Bonuslevel tenslotte terug wegens ie te hebben overheen eentje verkooprecord voordat den Switch, of den 3DS den prullenmand te moeten plus eentje héle opeenstapeling mailtjes.

Hier vind jouw den mp3

Kom tijdens onze Discord! Via dit listig schenkkan jouw met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon doet, is wieg! Dan schenkkan jouw zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jouw eentje vraag inzenden? Dat schenkkan! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plus wellicht horen jouw jezelf terug te den volgende zending!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere uitgestrekte platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plus hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Volwassene Mario Party Superstars Review plus Guardians of the Galaxy is verrassend ja! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Ongezouten plus den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl Preview plus GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10

Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader