Handelsmerk 'Halo: The Endless' gevonden


Te den stap uitgekomen strijd van Halo Infinite wordt gehint zoals The Endless. Ie lijkt er op dat ie handelsnaam op ene soort vergroting of downloadbare content wijst waarmee ie vertelsel van Halo Infinite wordt uitgebreid. Mogelijk houdt ie zowel zwachteling met nieuwe content ter den multiplayer van Halo Infinite.

Ontwikkelaar 343 Industries gaf vroeger alhoewel aan dat Halo Infinite onderdeel is van ene tienjarig traject, waarbij tijdens ie tienjaarsperiode nieuwe content aan den spel moeten wordt toegevoegd.

Halo Infinite ontving ene 9 op Gamer.nl: “Halo Infinite brengt den reeks terug zoals waar ie twintig schooljaar geleden begon. Terug zoals den eenzame supersoldaat, ene praatgrage AI-compagnon plus schietpartijen diegene geheid uitmonden ter ene heerlijke puinhoop van kleurrijke explosies plus gillende aliens. Terug zoals ene verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde puinhoop geen twee potjes idem zijn. Terug zoals ene spel diegene wij oneindig lang willen blijven spelen.”


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 11 plus 12 december 10 december 2021 17:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den omvangrijke eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • The Game Awards

  Nu ie belangrijke televisiejournaal van The Spel Awards 10 december 2021 14:12


 • Starfield

  Steam-pagina van Starfield online verschenen 10 december 2021 14:12


 • Xbox Game Pass

  Xbox Spel Pass op pc heet vanaf nu PC Spel Pass 10 december 2021 14:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader