Alan Wake 2 aangekondigd, verschijnt in 2023


Veel inlichting overheen den spel is er nog noch. Welnu is manifest dat den spel wordt uitgegeven wegens Epic Games. Zowel worden gemeld dat Alan Wake 2 ter 2023 uit moeten komen plusteken dat er ter den zomer van 2022 meer details bekendgemaakt wordt. Ie spel verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X plusteken S plusteken Epic Games Store.

Er gingen hoewel geruime tijdstip geruchten overheen eentje voortzetting op Alan Wake, zeker nadat ontwikkelaar Remedy den rechten op den franchise terugkocht plusteken voorheen dit klas eentje remaster van den eerste spel uitgaf. 

Tijdens The Spel Awards meldde ontwikkelaar Remedy dat ventilatoren hoewel lang wegens eentje voortzetting vroegen plusteken dat den tijdstip voldragen is voordat ie voortzetting. “Dit wordt Remedy’s eerste werkelijke survival-horrorgame”. Ie eerste stukje wasgoed volgens Remedy vooral eentje actiegame.


 • The Game Awards

  Alreeds ie belangrijke nieuwsbericht van The Spel Awards 10 december 2021 05:12


 • Arc Raiders

  Arc Raiders van voormalige Battlefield-makers volledig onthuld 10 december 2021 05:12


 • Halo

  Den eerste volledige trailer van den Halo-televisieserie 10 december 2021 05:12


 • Forspoken

  Forspoken verschijnt op 24 mei 2022 10 december 2021 05:12


 • Horizon Forbidden West

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer toont omgevingen plusteken robots 10 december 2021 05:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader