Persona 5 Royal komt mogelijk naar pc


Ventilatoren zijn er recentelijk achter gekomen dat ontwikkelaar Atlus diens hoeveelheid games op Steam heeft geüpdatet van dertien zoals veertien. Uit den Steam-database blijkt dat er op dit uur elftal games op Steam staan van Atlus, dus er zullen nog trio games kunnen verschijnen.

Vervolgens gaf den Australische organisatie diegene leeftijdsclassificeringen verstrekken aan games eentje rating aan eentje Atlus-game genaamd Project Vulpen, dat vorige maand geregistreerd worden. Diens rating komt precies overeen met Persona 5 Royal – andere recente Atlus-games, zoals SHin Megami Tensei 5 – hebben eentje andere rating.

Ventilatoren vooruitzien nu dat eentje pc-versie van Persona 5 Royal straks wordt aangekondigd – mogelijk ofschoon tijdens The Spel Awards volgende nacht. Vooralsnog heeft Atlus echter niets officieel bevestigd.

Persona 5 Royal is eentje nieuwe versie van den gezegend rpg Persona 5. Den spel is vooralsnog speciaal op PlayStation 4 verkrijgbaar. Ie spel bevatten nieuwe personages plus eentje verrassend vertelsel ten opzichte van Persona 5.


  • Ford-wagens nu vacant ter Rocket League 09 december 2021 07:12


  • Saber Interactive toont dit week vijf volgende games 09 december 2021 07:12


  • Er komen ter den toekomst mogelijk meer saveopties zoals Returnal 09 december 2021 07:12


  • Splinter Cell

    ‘Nieuwe Splinter Cell-game speelt zichzelf overheen ter open spelwereld’ 09 december 2021 07:12


  • Rockstar kondigt verrassend GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan 08 december 2021 17:12

Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader