De beste pc-games van 2021 volgens de bezoekers van Gamer.nl – Stem nu!


Dit wetsartikel wordt mee mogelijk vervaardigd doorheen ROG. Lees hier watten dat betekent.

Aan den stemronde zit zoals gewoonlijk eentje veel spelregels. Zo gaat ie wegens games diegene dit klas op pc zijn verschenen, speciaal remasters plusteken ports. Titels indien Ghost of Tsushima, diegene voorheen voordat PlayStation 4 verscheen, is dus uitgesloten van deelneming. Zowel uitbreidingen plusteken collecties van meerdere games tenuitvoerleggen noch mee.

Dat houdt zowel te dat den schilderijlijst eentje stapel multiplatformgames bevatten, plusteken noch slechts pc-exclusieve games. Den pc te nu eenmalig eentje prachtig toneel wegens titels indien Battlefield 2042, Marvel’s Guardians of the Galaxy plusteken Psychonauts 2 op te spelen. Uiteraard ben jouw welnu vrij wegens te stemmen op ‘typische’ pc-toppers van dit klas, zoals Age of Empires 4, Humankind plusteken Inscryption.

Stemmen op den schilderijlijst is vrij simpel: vul te ie stemformulier hieronder jouw absolute top trio pc-games van 2021 te doorheen gedurende elke waardigheidstitel aan te geven op welke positie dit hoort. Ontbreekt eentje spel? Geef dan oplossing te ie tekstveld onderaan.

Totdat slot is stemmen vanaf nu totdat plusteken met vrijdag 24 december mogelijk. Vervolgens maken wij den week erop den volledige uitsluitsel beroemd.

Nog geen game-pc?

Den lieve pc-games volgens den community van Gamer.nl wordt mee mogelijk vervaardigd doorheen den ROG Zephyrus M16, eentje ultradunne gaminglaptop diegene uitermate geschikt is voordat den lieve pc-games van 2021. Den Zephyrus M16 beschikt overheen eentje i9-11900H-cpu, Nvidia Geforce RTX 3070-videokaart plusteken eentje WQHD-scherm met eentje verversingssnelheid van 165 Hz,  3 milliseconden vertragingstijd plusteken support voordat Dolby Vision.

Lees hier meer overheen den ROG Zephyrus M16.

rog

StemmenInspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader