Ubisoft onthult nft's voor Ghost Recon Breakpoint


Op diegene methode wil Ubisoft toneelspelers meer controle geven overheen den items diegene zij kopen ter games. Toneelspelers kunnen – mits zij zijn verbonden met Ubisoft Connect – bepalen items kopen plusteken weer verkopen. Zowel willen sommige items vrij te spelen zijn.

Vooralsnog zijn den eerste nft’s enkel gelimiteerde cosmetische items voordat Ghost Recon Breakpoint diegene op blockchaintechnologie wentelen. Dat moeten minder energie verbruiken dan andere blockchaintechnologie, zoals Bitcoin. Ie onderneming noemt den nft’s ‘Digits’. 

Den eerste trio Digits wordt ter den loop van dit maand aan den spel toegevoegd. Men schenkkan maar één Digit tegelijkertijd ter ie eigendom hebben plusteken ter Breakpoint moeten men minstens 18 klas zijn.

Quartz is nu nog ter bèta plusteken enkel goedkoop ter den pc-versie den spel ter ene twee regio waar Nederland noch onder valt. Den webstek is hier te opzoeken, hoewel is zowel dit noch vacant ter Nederland. Den regio waar Quartz is gelanceerd, zijn den VS, Canada, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Australië plusteken Brazilië.


  • Rockstar kondigt verrassend GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan 08 december 2021 17:12


  • Gelekte afbeelding van de Gigabyte Aorus Gaming- en Eagle-varianten van de nog onaangekondigde Radeon RX 6600 XT-videokaart.

    Gigabyte verklapt bestaat nieuwe Nvidia- plusteken AMD-videokaarten 08 december 2021 16:12


  • Alan Wake Remastered

    Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Spel Awards 2021 08 december 2021 15:12


  • Sonic The Hedgehog 2 krijgt trailer tijdens The Spel Awards 08 december 2021 15:12


  • Nintendo Switch behaalde ter november recordaantal verkopen hierbinnen ene week 08 december 2021 15:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader