Nieuwe beelden van Halo-televisieserie onthuld


Te november worden ofschoon eentje teaser getoond, maar dit teaser laat meer van den serie zien, waaronder eentje menigte Spartans ter eentje hangar. Vorige maand worden ofschoon aangekondigd dat den eerste volledige trailer van den Halo-serie tijdens The Spel Awards wordt getoond. Diegene wordt ter den nacht van donderdag op vrijdag vanaf 02:00 uur Nederlandse tijdstip gehouden.

Den serie gebaseerd op Halo worden ofschoon ter 2013 aangekondigd, maar ie had watten voeten ter den grond voordat ie project van den onderbouwing kwam. Den produktie van den voorstelling is tijdelijk geruime tijdstip aan den vaart plus ie filmen worden afgelopen zomer gecompleteerd.

Ie eerste seizoen van den serie krijgt negen afleveringen. Onderaannemer Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet den stem van Cortana plus Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky. Den serie moeten ter 2022 op Paramount+ lancering.

Bekijk den nieuwe teaser hieronder.


  • Rockstar kondigt verrassend GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan 08 december 2021 17:12


  • Gelekte afbeelding van de Gigabyte Aorus Gaming- en Eagle-varianten van de nog onaangekondigde Radeon RX 6600 XT-videokaart.

    Gigabyte verklapt existentie nieuwe Nvidia- plus AMD-videokaarten 08 december 2021 16:12


  • Alan Wake Remastered

    Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Spel Awards 2021 08 december 2021 15:12


  • Sonic The Hedgehog 2 krijgt trailer tijdens The Spel Awards 08 december 2021 15:12


  • Nintendo Switch behaalde ter november recordaantal verkopen te eentje week 08 december 2021 15:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader