Nick Offerman speelt Bill in The Last of Us-serie


Start dit week kwam nu zoals zonder dat Offerman, diegene vooral beroemd is wegens zijn rol mits Ron Swanson te den comedyserie Parks and Recreation, te den serie gaat spelen. Dat maakte medeacteur Murray Bartlett beroemd. Waarna wasgoed echter nog noch beroemd welke rol Swanson zullen gaan spelen.

Tijdelijk heeft Naughty Dog zelf bevestigd dat Offerman waarachtig eentje rol te den serie speelt, plus dat hij den rol van Bill op zichzelf neemt. Bill zit zowel te den eerste spel plus is eentje overlever diegene Joel plus Ellie op hun trektocht tegenkomen. Onderaannemer Con O’Neill – beroemd van den miniserie Chernobyl – zullen den rol voorafgaand op zichzelf nemen, maar dat kwam noch meer uit.

Den HBO-serie gebaseerd op The Last of Us volgt ie oorspronkelijke vertelsel van den eerste spel. Ongeacht Pedro Pascal (Joel) plus Bella Ramsey (Ellie) spelen zowel Gabriel Luna (Tommy) plus Nico Parker (Sarah) te den serie. The Last of Us bestaat uit tien afleveringen, waarvan Neil Druckmann er één regisseert. Chernobyl-maker Craig Mazin heeft daarnaast ie script schrijven. Ie is noch beroemd wanneer den serie te première gaat.


  • Rockstar kondigt verfrissend GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan 08 december 2021 17:12


  • Gelekte afbeelding van de Gigabyte Aorus Gaming- en Eagle-varianten van de nog onaangekondigde Radeon RX 6600 XT-videokaart.

    Gigabyte verklapt existentie nieuwe Nvidia- plus AMD-videokaarten 08 december 2021 16:12


  • Alan Wake Remastered

    Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Spel Awards 2021 08 december 2021 15:12


  • Sonic The Hedgehog 2 krijgt trailer tijdens The Spel Awards 08 december 2021 15:12


  • Nintendo Switch behaalde te november recordaantal verkopen te eentje week 08 december 2021 15:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader