Gigabyte verklapt bestaan nieuwe Nvidia- en AMD-videokaarten


Den twee Nvidia-gpu’s plusteken AMD’s nieuwe budgetkaart zijn stuk voordat stuk nog noch officieel aangekondigd, maar werden ingevolge Gigabyte welnu doorgegeven aan den Euraziatische Economische Makelaarsprovisie (EEC). Van alle drietal den nieuwe modellen deden ofschoon welnu geruchten den traject, maar van zekerheid wasgoed nog weinig sprake.

Hardware-Twitteraar @momomo_us had zowel ditmaal den primeur. Gigabyte’s uiterst recente petitie erbij den makelaarsprovisie noemt expliciet Eagle-modellen voordat Nvidia’s GeForce RTX 3080 (12 GB), ene GeForce RTX 3070 Ti (16 GB) plusteken Radeon RX 6500 XT (4 GB) van AMD. 

Gigabyte’s marktindicering geven den geruchten wederom meer overtuigingskracht. Producten diegene erbij den EEC ingepland wordt paardenhoeven noch vanaf se te verschijnen — maar Gigabyte heeft er ene handje van dit aanvragen ‘te vroegtijdig’ ingevolge te geven. Te ie verleden verklapte Gigabyte zo zowel ofschoon den overkomst van AMD’s Radeon RX 6600 XT (8 GB) plusteken recentelijk nog den herintroductie van Nvidia’s GeForce RTX 2060 (12 GB).

Voordat den twee Nvidia-kaarten plusteken AMD’s nieuwe budgetoptie gaat één plusteken idem op: van verschijningsdata noch adviesprijzen is sprake. Mogelijk uitrichten beide fabrikanten den nieuwe gpu’s weldra officieel uit den lappen. Op zijn vroegst zullen dat op CES 2022 kunnen voorvallen; ene omvangrijke technologiebeurs waarvoor AMD ter ieder geval ofschoon ene presentatie ter den programma heeft staan.

Nvidia heeft vooralsnog geen presentatie ingeroosterd op CES 2022, ofschoon wordt dit welnu verwachten. Ongeacht ie aandikken van den laptopportfolio wordt den CES-aandacht meermaals ingezet wegens ie lagere plusteken middensegment van gpu’s te spekken.


 • Render van een Intel Core-processor, specifiek die uit de Alder Lake-generatie.

  Intel Raptor Lake-cpu met 24 kernen plusteken 32 threads gespot 06 december 2021 16:12


 • Render van de onderkant van een Nvidia GeForce RTX 2060 Founder's Edition

  Nieuwe RTX 2060 krijgt weliswaar geen Founder’s Edition 06 december 2021 14:12


 • Dell Alienware AW2721D-monitor biedt volmaaktheid met ene prijskaartje 05 december 2021 10:12


 • Persfoto van een CES-beursvloer, met op de voorgrond een drukke menigte.

  Intel plusteken AMD plannen CES 2022-presentaties ter 03 december 2021 18:12


 • Officiële illustratie van Qualcomm's Snapdragon G3x ontwikkelkit.

  Qualcomm doet Snapdragon G3x-handheld uit den lappen 02 december 2021 15:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader